vrijdag 5 januari 2018

"Nieuw speelgoed"

Begin dit schooljaar deed ik met enkele vriendinnen een workshop zeefdrukken bij de stoffenkamer. Ik had op voorhand geen hoge verwachtingen; ik deed het eigenlijk meer voor de sfeer dan omdat ik echt dacht dat het iets voor mij was :-p
We kregen uitleg over het ontstaan van bobbinhood, praktische tips en een korte demonstratie waarna we zelf aan de slag mochten... Sceptische Inge heeft vrij snel haar stoel gewisseld met enthousiaste Inge! Ik wou meteen de hele set aankopen en thuis verder doen :) Ik heb mij goed kunnen inhouden en sprak met mezelf af dat wanneer ik het idee na 3 maanden nog leuk zou vinden ik alles zou aankopen en dat is dus gebeurd :) Gisteren kwam dit pakket aan <3

In vol enthousiasme stuurde ik vorige foto naar mijn vaste naaimaatje Sofie en voor we het wisten hadden we 's avonds een zeefdrukdate :) Nu moest ik wel heel snel nadenken over wat ik zou gaan drukken. Sien wilde een blauw rokje met zilveren sterren (dit komt later wegens geen blauwe katoen in huis); Sep wilde een blauwe trui met gouden rubicskubussen (Kleine man laat zijn kubus tegenwoordig maar zelden los) en Trix wilde een trui met letters van haar naam (Stoere griet heeft een letterobsessie dus ook dat verbaasde me niet)... Sofie maakte voor Lotte een t-shirt met vogeltjes.
We pakten het slim aan en knipten eerst de patroondelen alvorens aan het drukken te beginnen :)
Gezien het drukken sneller ging dan ik mij herinnerde (ahja thuis heb ik een cameo en tijdens de workshop moest ik met de hand snijden) hadden we nog tijd om de verf droog te blazen en te fixeren en zelfs om onze patroondelen nog om te toveren tot kledingsstukken :)
Sep kreeg de grafische trui uit stof voor durf het zelvers 3... Die maakte ik hier al eerder.
Trix kreeg een Fons, met voorsprong mijn favoriete trui voor haar... Die maakte ik hier al eerder.
Lotte kreeg ook een Fons.
Sep en Trix waren vanmorgen laaiend enthousiast. Ze wilden hem meteen aan <3


Hoe kan het ook anders, met kubus in de hand (neenee, was niet speciaal voor de foto) :)

3 opmerkingen:

  1. ImageNet Roulette makes use of an open-supply Caffe deep-learning framework trained on 카지노사이트 the photographs and labels within the “individual” classes (that are currently “down for maintenance”)

    BeantwoordenVerwijderen