dinsdag 5 juni 2018

Spieke(n) bij Marieke

Toen ik een half jaar geleden begon te bloggen nam ik me voor niet enkel te bloggen maar ook veel meer blogs te lezen om inspiratie uit te halen. Daarmee bedoel ik niet klakkeloos kopiëren maar echt ideeën opdoen :)

Eén van mijn favoriete blogs is die van Marieke. Ze schrijft nooit echt lange teksten; ze zijn vooral heel krachtig en daar hou ik van. Marieke noemt zichzelf "de setjesmadam" en net in dat onderdeel put ik veel inspiratie bij haar :) Bij zowat alles wat ze maakt maakt ze iets bijpassend zodat ze makkelijk haar leuke creaties met iets bijpassend kan combineren; zodat al haar stuks perfect tot hun recht komen.

Ik bedacht me dat Liv binnenkort 2 wordt en een hele hoop leuke daltonbroekjes heeft klaarliggen die ik ooit voor Trix naaide om zeker "mijne was te kunnen bijhouden" tijdens het zindelijk worden :) Ik bedacht me ook hoe moeilijk ik ze te combineren vond en die enkele effen t-shirts die ik had heeft mijn groot vlekkenmonster radicaal om zeep geholpen.
Hoogste tijd dus om die broekjes te hervormen naar setjes :)

Sinds het uitkomen van de wintercollectie van see you at six is "de v-colorblock" een grote hype. Ik besloot colorblockt-shirts te maken maar niet enkel voor "het v-patroontje" te gaan maar ook nieuwe dingen te testen. Sommige vielen leuker uit dan verwacht, anderen zal ik niet snel hermaken maar ze zullen allemaal goed gebruikt worden :)
En ook bij haar shortjes en rokjes zijn ze heel leuk :)
Als basispatroon naam ik de Fonsshirt van wensje. Dit patroon is veruit mijn favoriet <3 
Welke vinden jullie de leukste?


Stoffen: Van overal en nergens wat :-p


3 opmerkingen:

 1. Allemaal superleuk! En wat gaat de tijd snel... twee jaar al?! Als ik er echt eentje moet uitpikken: de blauw met witte strepen 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 2 jaar en 4 dagen 😱
   Je koos er net Bart zijn favoriete uit 😊 Ik kan niet kiezen 😋

   Verwijderen
 2. OH zo leuk 😍
  Mooie colorblocks voor lieve Liv!!

  BeantwoordenVerwijderen