maandag 18 maart 2019

Magische Elinor

Larth hield ons voor haar nieuwste patroon lang in spanning maar het mag gezegd worden: "Elinor was het wachten absoluut waard !". 
De nieuwste telg uit "a closet full of magic" is wederom een absolute must have voor elke meisjesmama :)

Een is een hemdjurk met tal van opties die ik allemaal tegelijk wilde testen. 
-Een jurk of een blouse
-Een jurk in 1 deel met tailleband of in 2 delen.
-Mouwloos, rufflemouwen, pofmouwen of lange mouwen

Elinor... Gebaseerd op de mama van Merida uit de Disneyfilm Brave... Ik wilde meteen iets doen met een groene stof, een stof met beertjes, blogfoto's met Sien en beren, iets met pijlen, mss kreeg ik wel ergens een doedelzak te pakken,... Maar tot slot werd het onverwachts iets helemaal anders :)

Ik vond de opties voor mijn jurk kiezen zo moeilijk dat ik Qwinta voor mij liet kiezen. 
Ze stelde voor dat ik de jurk in 2 delen met pofmouwen zou maken en "Durf je Schotse ruiten aan" voegde ze er meteen aan toe. 
Zelf was ik niet meteen laaiend enthousiast maar Bart wel dus besloot ik ervoor te gaan. Persoonlijk vond ik dat ik desondanks het thema mijn eigenheid niet mocht verliezen dus koos ik voor ruiten waarbij geel primeert; een kleur waarvan ik vind dat Sien er prachtig mee staat :) En ik beken, ik ben fan van het resultaat :-D Patroon: Elinor van "a closet full of magic"

1 opmerking:

  1. Hihi... Als je aan mijn de keuze vraagt, durf ik wel eens gewaagd gaan. 🙈 Ma zie eens hoe schoon je kleedje uitdraaide. Het is prachtig! 💛 Die foto’s, zalig. 🥰

    BeantwoordenVerwijderen