donderdag 2 november 2017

Sweets for my sweet, Siendress for my Sien

Halloween... Ik ben er geen fan van...Toch komt er elk jaar wel een gelegenheid waarbij we genoodzaakt zijn om onze griezelige verkleedskills boven te halen.

Het begon dit jaar met een verkleed verjaardagsfeestje waar Sien naartoe mocht. Kleine meid wilde graag iets met een kleedje en spoken; dat leek me wel wat ware het niet dat ik geen spokenstof vond (en nee een wit laken was niet wat ze wilde). Na even brainstormen kwam ik op het idee een zwarte Siendress te maken met daarop een spook geflocked. Eenvoudig en met trui erboven daarna nog zeer draagbaar! Sien was meer dan tevreden :)
Ik heb helaas geen foto's van Sien in het kleedje :-o  Maar niet getreurd het kleedje werd nog door een andere prachtige meid gedragen :)

Afgelopen vrijdag was het halloweenfeestje in de creche. Liv zit in de creche met Lotte en Alice waarvan de mama's goede vriendinnen van mij zijn. Alice is een geweldige peuter die geen enkele kans om een groeispurt te nemen aan zich voorbij laat gaan dus zij zou perfect in Sien haar kleedje passen; voor Liv maakte ik er eentje met een heks en de mama van Lotte maakte er voor haar kleine meid eentje met een pompoen. Het resultaat was om op te eten :)

Omdat Sien zo leuk stond met het kleedje volgde er al snel een tweede versie :) (en vermoedelijk komen er tegen de zomer nog wel wat versies bij; ook voor Trix en Liv) Die deed ze vandaag voor de eerste keer aan om naar Planckendael te gaan :)
En voor wie denkt ( net zoals enkele parkgangers in Planckendael) dat Sien jarig is... Ze is bijlange nog geen 5 maar enorme fan van grote broer zijn kroon en oefent naar eigen zeggen voor 26/04 :-D

Patroon: Sienjurk van Wensje
Stof: zwarte stof van bij atelier int leerke
        eenhoornstof van bij Madeline de stoffenmadam

1 opmerking: