woensdag 13 juni 2018

The first ruffle

Overal waar je kijkt in naailand zie je ruffles; je kan instagram niet open doen of je ziet er bij iemand wel eentje passeren. Ik zou staalhard liegen als ik zei dat ik er meteen fan van was.
Maar met een dochter als Sien zijn dat hypes waar ik toch aan mee doe. 

Op een avond besloot ik ervoor te gaan. Ik pakte het meteen moedig aan en wilde een kleedje dat ik al meermaals maakte van ruffles voorzien. Maar ruffles toevoegen hoe doe je dat? Ik ging op zoek en kwam al snel hier uit en dat in combinatie met de foto's van de nieuwe see you at sixcollectie gaven me een beeld van hoe ik het kon aanpakken.

Voor het kleedje koos ik voor "jurkjes a la carte van svdhz 2; de optie met de eenvoudige voorkant, standaardrok en open rug met striklint. De rufflestroken zelf nam ik over van de Tiffanydress. Ik koos voor een stof van cotton and steel waarvan ik ooit eens teveel bestelde voor dit cadeautje. 

En hoewel ik nog steeds geen extreme rufflefan ben vind ik het resultaat meer dan geslaagd en durf ik zelfs zeggen dat er nog rufflekleedjes zullen volgen :)


Patroon: Jurkjes a la carte van svdhz2
Stof: cotton and steel van bij Cas&Nina (ondertussen helaas gestopt)

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem prachtig, Inge! Die ruffles geven toch dat tikkeltje extra, vind ik. Ik vind het zelfs jammer dat het voor jongens niet kan ;-), anders had G. waarschijnlijk al een kast vol ruffles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah!
  Volgens mij is het tijd om voor kleinz zus te gaan 😋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, momenteel wel andere dingen aan ons hoofd (verbouwen enzo)

   Verwijderen
 3. Schitterend! Zeg nooit nooit tegen ruffles 😂🤷‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker niet... En door jou overtuiging is er al een bloemenstof onderweg voor een Issietop :)
   Het tweede rufflestuk komt eraan <3

   Verwijderen